Är tisdag redan slut?

Helt galet vad tiden flyger iväg...tisdagen är redan slut liksom! Ska strax gå och borsta tänderna och sen är det sängen som gäller. Så dagen idag bestod av frukost och lunch till tjejerna, lämna av vid skolbussen sen hem och chilla lite. Förkylningen lite bättre men vågade ändå inte träna än, har fortfarande känningar i foten också..så jag låg och halvsov ett tag, vilade lite helt enkelt. Vaknade till och hade panik för att det var ljust ute, trodde jag hade försovit mig och att tjejerna hade missat skolbussen men nej, de var ju redan i skolan haha. Jaja, vid tolv behövde K skjuts till diverse olika ställen, hon kan fortfarande inte gå. Så först åkte vi till typ 12 olika apotek för att hitta kryckor men det var slut överallt. Tillslut hittade vi det och då åkte vi iväg på lite andra ärenden innan vi stressade hem och jag lämnade av K och åkte och hämtade tjejerna. Vi åkte till gymnastiken och där hade jag som vanligt sällskap av Simone. Härligt! Vi var klara där klockan sex och då köpte vi med oss pizza hem och hade myskväll igen. Så det var chill. Orkade inte göra så mycket när jag var färdigjobbad, kollade lite Pretty Little Liars och sen skypade jag med Sandra så det var kul. Sen dess har jag halvsovit och nu ska jag ta mig i kragen och borsta tänderna. Vi hörs imon :)
 
Bjuder på en liten bild på våran nya bil som jag kör runt med hela dagarna. Woopwoop! Den är dock större i verkligheten än vad den ser ut på bilden..

Ja, skrolla ner så får ni se på bildbomb vill jag lova!

Tänkte bara berätta lite snabbt om dagen..
 
Jättekul att träffa tjejerna imorse, massvis med energi hade de vilket jag behövde! De hann med skolbussen utan problem och jag gick upp för att vila lite så att jag blir frisk från min förkylning nån gång. Snart hoppas jag!! Skypade lite med mamma också. Sen ringde K vid typ två och sa att jag måste köra henne till sjukhuset för hon hade skadat knät under sin squash-träning och var tvungen att röntga det. Så jag körde henne dit och sen hämtade jag tjejerna i skolan och vi åkte till deras squash-träning. Hämtade upp K från sjukhuset och vi åkte hem allihop. De vet fortfarande inte riktigt vad som är fel med knät men förmodligen nåt med korsbandet så det kommer förmodligen bli operation. Gud vad härligt! Eller inte.. Vi beställde i alla fall hem pizza efter den här lite traumatiska dagen och mumsade. Gosade lite extra med tjejerna också! S sa; "When you said you're the best baby sitter ever you didn't lie." Haha, söt är hon! Men tack och bock på det :D i alla fall, det var den dramatiska dagen det! Fick i princip bära upp K på övervåningen, hon kunde inte stödja på benet alls och tårarna bara rann vilket fick tjejerna att börja gråta också så det var kaos där ett tag..men det löste sig ju det också! Skypade lite med först Almis och sen Eddie nu på kvällen också. Sweet!
 
Fick reda på lite mer nyheter idag, typ att de ska börja renovera hela huset snart osv, men jag berättar mer om det imon..tiden har sprungit iväg som vanligt! Vi hööörs!!
 
Fick kommentar om att jag behöver lite fler bilder, och absolut! Ska skärpa mig...ska försöka lägga till minst en bild till varje inlägg.
 
Så här sitter jag och chillar lite med min chokladkaka i min Western-skjorta som tjejerna säger haha...namnam! (Ja mamma, jag SKA klippa mig. Snart. Gillar ju att mitt hår börjar bli långt..)
 

Seattle och Vancouver i bilder

Home sweet home!

Ja nu sitter jag äntligen hemma i min egen säng igen...eller aa, inte min egentligen, men min tillfälliga här i USA. Jag är alltså tillbaka i Stamford nu efter en härlig vecka i Seattle och GRYM avslutning i Vancouver. Vilken stad!! Vancouver är definitivt med i min topp fem-lista över städer numera! Hela listan kommer längre ner i inlägget.
 
Så torsdag kväll så gjorde vi svenska köttbullar med potatismos och det var så jävla gott så jag tror inte ens ni kan förstå. Dog lite verkligen!! Sen kollade vi på The Carrie Diaries och chillade ba. På fredagen så började Eddie tidigt men jag låg kvar och sov som vanligt, gick upp runt halv tio och då blev det pannkakor som vanligt. Hon slutade vid elva och då var det bara packa snabbt innan vi tog bussen in till stan vid kvart i tolv, sen gick vi en bit till den "riktiga" bussen som skulle ta oss till Vancouver. Köpte visst på oss en hel del godis innan vi åkte dit också, hehe...tror vi fick en liten sockerkick/var galet övertrötta på bussen och flamsade hela vägen. Sen satt vi och försökte komma på alla stater i USA, tror vi klarade 46 stycken men där tog det stopp. Det är i alla fall vårat mål nu, vi ska kunna dem som ett rinnande vatten! I alla fall, vi var framme på stället där vi skulle bo (vilket låg mitt på huvudgatan woopwoop) typ vid sex ungefär och då duschade Edith i EVIGHETER så jag satt å snackade med nån snubbe från Irland haha. Fattade typ inte vad han sa men det var kul! Sen gick vi i alla fall till nån pub och käkade lite middag och kunde ÄNTLIGEN ta oss ett glas vin till maten. Eller vin för mig, öl för Edith. Ja, jag vet, hon är konstig! Sen gick vi tillbaka till vårat boende och satte oss nere i baren där en stund där vi träffade på ett gäng sköna australiensare. ÄLSKAR deras dialekt. Måste verkligen åka dit nån gång... Jaja, där satt vi och tjötade med dem till typ elva då vi gick upp till det gemensamma köket där vi hittade ÄNNU FLER australiensare som vi snackade med. De skulle till klubben bredvid och dansa lite och vi bestämde oss för att hänga på. På vägen dit fastnade vi i receptionen under en jättestor älg (gosedjursälg, utsmyckning, jättekonstigt) där vi träffade på ännu fler australiensare OCH EN TYSK! Haha, sen gick vi då till The Cellar och dansade oss trötta. Dog lite när Don't you worry child (Swedish House Mafia) spelades. Men det var jäkligt bra drag överlag hela kvällen och sjukt bra musik så det var en jättejättelyckad kväll verkligen! Topp fem i livet!! Sen drog vi tillbaka hem och spelade biljard i uppehållsrummet med australiensare och en fransman tror jag det var...så bra koll har jag haha! Hängde där ett tag, jag spelade askasst tyvärr..men whatever, det var kul! Sen gick vi och la oss, det blev en sen kväll...tror vi somnade typ runt fem...värt! 
 
Lördag så vaknade vi rätt tidigt ändå, runt nio så vi skulle hinna till frukosten. Käkade lite innan det var dags att packa ihop och checka ut. Vi fick en karta och en bra sightseeing-rutt av en som jobbade där och vi gick iväg. Vi hann väl gå i typ trettio minuter innan jag snubblar på ett minimalt litet trappsteg och stukar foten. Jaha, det var ju jättekul. Så jag fick sätta mig på en bänk där med mitt pannband som tillfälligt förband medan Eddie sprang runt halva stan och försökte hitta is och bandage. Haha, sen lyckades vi ta oss till Starbucks där vi planerade ut resten av dagen med handikapps-Emilia. Det var inte en alltför allvarlig stukning (inga ledband av i alla fall, wohoo!!), kunde ändå gå relativt bra med ordentlig lindning men att gå runt hela stan var det ju inte tal om men vi gick en bit i alla fall. Sen gick vi nånstans och åt lunch/middag innan vi tog oss tillbaka till busstationen och åkte hem till Seattle igen. Sov typ hela bussresan, eller försökte i alla fall...så jävla obekväma säten! Vi var la hemma runt halv elva och då packade jag i ordning lite snabbt och satte klockan på fem för mitt plan gick klockan nio..
 
Vaknade ju då vid fem och då var det bara upp och iväg typ..så sjukt trött och en förkylning hade jag dragit på mig också...underbart! Tog bussen till stan vid sex och därifrån tåg till flygplatsen. Eddie följde mig till tågstationen där det blev ett litet avsked. Tur att vi ses redan på fredag igen! Somnade nästan på tåget, tur att det var ändhållplatsen jag skulle av på. Checkade in osv osv, inga konstigheter. Mittensäte. Såklart. FML. Ville verkligen sova på flyget för jag var så trött, hade så ont i huvudet, snorade men näe jag kunde inte. Wäääh! Och ont i foten hade jag också som för övrigt hade svullnat upp fint under natten och även börjat bli rätt blå haha. Förlorade ju tre timmar på flyget också. Är btw galet trött på att flyga nu, har gjort det alldeles för mycket sen jag lämnade Sverige för lite mer än sex månader sen... Var framme i NY 17 lokal tid och då hade jag massa problem med att bestämma hur jag skulle ta mig till Grand Central. Lyckades såklart välja fel tåg så jag hamnade på Penn Station istället vilket är typ 10 kvarter fel åt ena hållet och fem åt andra. Woopwoop. Men jag fick en fin promenad genom New York (såg ju Madison Square Garden som ligger ovanpå Penn Station och Times Square) så det var okej ändå. Hann med tåget som gick vid sju från Grand Central och sen blev det taxi från Stamfords station. Hemma runt åtta. Såååå skönt! Och vad väntar på mig i trappan om inte två gröna paket från Sverige?! Tack mamma och morfar, nu kan jag frossa ett tag! Toppen. 

Men nu måste jag sova, imon är det tillbaka till verkligheten som gäller och jobba klockan sju. Wohooo tagga då! Nej men det ska bli kul att träffa tjejerna igen (de låg och sov när jag kom hem) för jag har verkligen saknat dem..nu kör vi hårt en vecka till sen är det SHM. Dör lite.

Önskemål

Fick två kommentarer för ett tag sen som jag tänkte svara på nu.
 
Hej, kan du inte beärtta lite om hur det var när du skulle åka osv, vart du inte rädd? vilken familj du skulle hamna i om de var snälla eller agressiva, eller hur du skulle klara av det, pluggar du något vid sidan för det ska man tydligen göra när man är au pair i usa. hur går det med ekonomin, tacksam om du kunde skriva lite om det :)
 
Självklart kan jag skriva lite om det. Dock är det ju ett tag sen nu så jag kommer knappt ihåg haha. Men jag tror inte jag var speciellt rädd överhuvudtaget, jag var bara sjukt taggad! Jag var lite rädd för att något skulle gå fel, att jag skulle glömma nåt eller liknande men påminde mig själv om jag inte skulle flytta ut i djungeln utan till ett civiliserat samhälle precis som här. Familjen kände jag mig väldigt bekväm med då jag hade skypat med dem hur många gånger som helst så man kände dem redan liksom. Eller jag trodde det då i alla fall...haha. Jag var alltid övertygad om att jag skulle klara det, jag har aldrig sett ett misslyckande som ett alternativ, inte när det gäller nånting i livet.Failure is not an option liksom :) men som sagt, jag var inte speciellt orolig eller rädd, bara sjukt taggad verkligen!! Jag har inte pluggat nånting än, jag ska förmodligen ta såkallade "rese-kurser" då man har lektion typ två söndagar om en viss stad och sen åker till den staden över en helg. Men vill man hellre gå på riktigt Collage så är det ganska lätt att göra det också och det finns hur mycket kurser som helst att välja mellan!! Ekonomin har fungerat rätt bra faktiskt, jag var jätteduktig på att spara i höstas trots att jag shoppade så mycket. Just nu spenderar jag ganska mycket, har haft en väldigt aktiv månad med flygbiljett, SHM-biljett osv men jag ska försöka spara ihop lite snart igen. Det går ju fort att spara ihop en del pengar i alla fall, man får ju 200 dollar i veckan liksom och allt här är ju väldigt billigt om man jämför med Sverige. Pengar är oftast ingenting jag behöver tänka på, jag tjänar mer än jag gör av med (förutom de stora köpen då). Men man kan ju inte spendera hur mycket som helst liksom!
 
Du skulle inte kunna tänka dig att berätta lite mer om vad som hände med din förra familj? skulle vara intressant att veta så man vet vad man ska se upp med ^^
 
Jag tänker inte berätta alltför mycket om min gamla familj, dels av respekt för dem och dels för att jag känner att det är ganska personligt för mig också. Det som hände var väl egentligen att jag trivdes fantastiskt bra de första månaderna, till i mitten av november ungefär. Då berättade de att de skulle flytta till Japan i juli, alltså en månad innan mitt år var slut. Jag skulle då inte få min resemånad, mitt intyg och jag skulle vara tvungen att betala min flygbiljett hem själv. Allt detta är sånt jag skulle kunnat ha överseende med om jag hade fortsatt trivas men efter det här så förändrades de. De klagade på allt jag gjorde, allt var fel och jag gjorde ett allmänt dåligt jobb liksom. Jag jobbade exakt likadant som jag hade gjort de första tre månaderna och då var det inga klagomål alls så det var det som kändes lite underligt. När de började bete sig konstigt så började jag fundera mer på min situation och insåg att de faktiskt hade lurat dit mig med falska förutsättningar, de hade lovat att jag skulle få ha en egen bil, att vi skulle åka till Phoenix och Las Vegas väldigt ofta, att vi bodde 20 minuter från centrum (visade sig vara 45 minuter) osv osv. Jag insåg då att jag inte kunde lita på dem och med deras nya personligheter så trivdes jag helt enkelt inte i deras närhet längre och jag bestämde mig för att göra en rematch. DET BÄSTA BESLUTET JAG TAGIT I HELA MITT LIV. Jag älskar mitt nya liv, jag älskar mina nya värdföräldrar och jag älskar mina nya värdbarn. Jag kan ärligt säga att jag saknar dem nu när jag inte har träffat dem på snart en vecka! Men jag vet att många andra som gjort rematch inte alls lyckats lika bra men jag känner mig väldigt lyckligt lottad och kan inte tänka mig en bättre familj än den jag har nu. Detta är alltså den censurerade versionen av min rematch. Tror ni kan förstå ungefär hur dåligt jag mådde med tårar varje dag i flera veckors tid. Ingen rolig period men den gjorde att jag nu uppskattar livet så mycket mer än jag gjorde förr!
 
Jag har också några tips för er som är i matchning-processen. 
- Välj en familj som har haft au pair förut. Då vet de precis vad de vill ha av dig, de vet redan vad du kommer ha för regler, hur det är att ha au pair liksom. Jag trodde att det var bättre att ha en familj där man var deras första au pair för då skulle de inte jämföras med någon men OJ va fel jag hade. 
- Du ska känna dig 100 % säker med din värdfamilj när du matchar. Inte 99 %, 100! Och gå för allt i världen inte på vilken stad du hamnar i!!
- Välj en stor stad. (Vilkem hycklare jag är va?) Även om du absolut inte ska välja bort en familj pga deras läge i USA så försök hamna i en lite större stad eller i alla fall i närheten av en större stad. I Tucson fanns det ju två andra au pairer och även om det var kul att jag var tvungen att hitta amerikanska kompisar (vilket var mitt mål innan jag åkte) så var det rätt ensamt och urvalet på kompisar man hade var inte så stort liksom. Trivs så mycket bättre i Stamford där man kan "välja bort" de man inte trivs med. 
- Se till att du tänker igenom åldern på barnen. Ju äldre barnen är desto mindre behöver du jobba (vanligtvis). Tycker du att det är jättekul att ta hand om två-åringar, välj en familj med en två-åring, vill du vara ledig under dagen så ska du välja en familj med skolbarn osv. Överväg noga, det är ett stort beslut! Jag trodde till exempel att det skulle vara jättekul med två bebisar vilket det var! Ett tag. När man är instängd i huset utan någon att prata med nio timmar om dagen blir det ganska ensamt. Jag älskar att ha skolbarn, jag kommer upp i tid på morgonen, har gott om tid på mig att träna och träffa människor när de är i skolan och har jättemysig tid med tjejerna när de slutar.
- Prata med föräldrarna om uppfostringsmetod och bestraffningar. Låter ganska hemskt kanske men det är ett väldigt tydligt sett att se om barnen är lydiga eller inte. Och jag kan lova dig att du vill ha väluppfostrade barn!! (vilket är ganska ovanligt i USA...). Familjer som använder sig av time out tenderar (i alla fall enligt mig) att ha olydigare barn. Mina tjejer får bestraffning genom att de inte får kolla på tv/spela ett visst spel eller liknande om de inte uppför sig vilket fungerar utmärkt! 
- Tänk igenom vad för typ av familj du vill ha. Vill du ha barn som har mycket aktiviteter? Föräldrar som jobbar mycket? En social och aktiv familj? Eller en mysig hemmafamilj som har filmkvällar och lägereld? Du ska ändå stå ut med det i ett helt år! 
 
Har ni mer frågor är det bara att fråga på! Ska försöka svara lite snabbare denna gången, haha...
 

Stammis på Starbucks

I tisdags efter att Eddie hade jobbat klart så stack vi iväg till Starbucks och fikade lite, sen köpte vi på oss en hel massa godis och stack hem och hade myskväll med Pretty Little Liars. Gottigt! Annars gjorde vi inget speciellt, njöt av varandras sällskap bara helt enkelt.
 
Igår så sov jag länge som vanligt (alltså till typ nio haha) och sen skypade jag med min kära mor och sen med Almis. Chill! Tog mig en lång dusch och sen tog vi en promenad med lillen, först till Starbucks där vi träffade på en isländsk au pair och sen drog vi till parken och ner till sjön. Sen hem och lägga lillen och jag satt vid datorn en stund. Sen hämtade vi stora barnen från skolan och jag lekte lego med storkillen. Chill! Sen åkte vi till en restaurang allihop, åt lite fish and chips. Så galet gott! Sen gick jag och Edith och fyllde på godislagret. Sen försökte vi oss på att göra chokladbollar vilket inte gick så bra haha, smakade inte alls så gott som hemma :( så just nu är det det jag saknar mest. Och att kunna dricka gott vatten direkt från kranen...i alla fall. Sen satt vi bara hemma och tjötade.
 
Idag sov jag länge innan jag skrev det fina 6 månaders-inlägget. Stekte pannkakor till frukost som vanligt, sen hämtade vi lillen från pre-school vid halv ett. Lite lunch för honom och sen eftermiddagslur. Han sover fortfarande, woopwoop! Så vi har lyssnat på massa musik, Eddie städade lite och vi har ba...varit. Man får ju passa på nu liksom! Bokade biljetter till Vancouver också, imon klockan 13 bär det av. Roligt! Ikväll ska vi laga köttbullar, lycka!! Vi hööörs :)

6 månader i USA

Ja, igår firade jag 6 månader här i USA. Det känns helt sjukt faktiskt, jag har nu varit här i ett halvår och jag har ett halvår kvar. Hur galet? Men ändå känns det som att jag har varit här i typ 10 år samtidigt som det känns som att jag kom typ igår. Jag kan i alla fall knappt förstå att halva mitt äventyr nu är slut. Tiden har bara flygit iväg och jag har hunnit med så mycket roliga saker, jag har skaffat mig så många otroliga minnen redan och fler ska det bli. 
 
Jag har lärt mig så otroligt mycket under detta halvår, förmodligen mer än vad jag nånsin har lärt mig förut. Inte matte, svenska eller historia, men saker om mig själv, saker om livet liksom. En kunskap som för mig är helt ovärderlig! Jag har vuxit i mig själv, jag förstår numera verkligen vad det innebär att ta ansvar, både för mig själv och för andra. Jag vet att jag klarar av att ta hand om mig själv. Jag vet vem jag är och vad jag vill få ut av livet. Så på samma gång som jag är exakt samma person som jag var innan jag åkte för ett halvår sen så är jag också en helt annan tjej som kommer hem med nya erfarenheter, minnen och tankar om ännu ett halvår.
 
Så vad har jag hunnit med under mitt halvår? 
- Börjat om på nytt
- Tagit hand om två nyfödda bebisar helt själv!!
- Bott i Arizona
- Firat min födelsedag "the American way"
- Gått på en riktig amerikansk dejt 
- Åkt till San Diego, CA
- Sett Hoover Dam
- Åkt till Las Vegas, NV
- Sett Grand Canyon, AZ
- Firat Thanksgiving "the American way"
- Vantrivts och övervägt att köpa en flygbiljett och bara åka hem igen
- Firat en relativt hemsk julafton
- Flyttat från AZ till CT
- Börjat om på nytt ännu en gång
- Firat nyår "the American way"
- Kollat Super Bowl
- Firat Valentines Dag "the American way"
- Åkt till Seattle, WA
 
Yup, några av highlightsen från mitt halvår men jag har ju självklart gjort massor med andra saker som ni nog redan vet om ni har följt mig här på bloggen. Har träffat så mycket härliga människor och det har varit så himla roligt alltihop! 
 
Och det viktigaste jag har lärt mig; TA INGEN SKIT!!
 
Over and out for now.

Senaste dagarna

Okej. Vi tar det från början!
 
Torsdag. Zs födelsedag. Vanlig dag på morgonen, sen var jag tvungen att packa i ordning tjejernas skidväskor med allt de behövde för en vecka i fjällen. Sen ledig, drog till gymmet som vanligt. Sen kom Z och S hem med skolbussen 15.50 och då var det mellanmål och sen kom K hem och hade köpt en ny bil lite huxflux. Coolt! Så jag fick provköra den lite snabbt innan det var dags för S att åka till hiphopen, K körde henne så jag kunde vara hemma med Z. Vi gjorde läxor och lekte lite. Sen vid halv sju så var alla hemma igen så då blev det middag och tårta och presentöppning för Z. Kul! Gjorde ingenting där på kvällen sen, det blev ju rätt sen middag osv så jag orkade inte göra nånting. 
 
Fredag. Sjuuukt trött på morgonen men fick iväg tjejerna till skolan och sen åkte jag till gymmet för PT. Bläää vad jobbigt..körde ett stenhårt pass för ryggen och magen och jag dog. Typ. Sen åkte jag hem, packade det sista för tjejerna och vilade lite. Det var halvdag i fredags så tjejerna kom med skolbussen redan klockan 13.30. Lekte lite, städade undan lite och myste lite. K kom hem vid typ halv fem nånting och då var det panik för vi skulle packa in allt i bilen osv osv, men vi hade inte tillräckligt med tid och K var helt slut så jag var tvungen att jobba över till typ nio och de åkte inte ens den kvällen, de väntade till morgonen efter. Jaja, när jag var klar åkte jag hem till Victoria med Molly, Ida och Elin och åt lite kladdkaka och tjockade oss. Det var mysigt! Var hemma vid halv tolv och då skypade jag med Eddie för att se till att jag hade allt jag behövde. Det hade jag! 
 
Lördag. Skypade med mamma på morgonen, packade det allra sista och åkte sen till biblioteket och lämnade tillbaka några böcker som tjejerna hade lånat. Sen ringde jag en taxi som skulle ta mig till tåget. Kul att taxin var 40 minuter sen bara...så jag missade två tåg men hann ändå som tur var. Tog tåget till Grand Central och därifrån tog jag flygbussen ut till Newark. Mitt flyg gick 18.25 tror jag det var och den var sex timmar lång. Kan nog ha varit den segaste flygtur jag nånsin haft. Sååå långsam. Men det var det värt för då fick jag ju träffa världens bästa lilla Eddie :D sååå kul, folk trodde verkligen att vi var dumma i huvudet där på flygplatsen. Jag hade lovat mig själv att jag inte skulle fälla några tårar men det blev visst så ändå haha. Oops liksom. Sen tog vi tåget till Seattle downtown där vi åt på Cheesecake Factory innan vi åkte hem till henne och kollapsade hehe. Somnade dock inte förrän typ vid två...
 
Söndag. Upp vid åtta och träffa Ediths familj, jättehärliga! Vi gick till affären lite snabbt och köpte frukost och sen skypade vi med Ediths familj och sen med min kära lilla mor en snabbis också innan vi drog oss ut till en ö där vi träffade en annan svensk, Matilda. Vi hängde där ett tag och gick till ett amerikanskt brunch-ställe med världens godaste pannkakor!! Skojar inte. Äckligt gott! Mätta och belåtna åkte vi tillbaka och gick till en marknad med flygande fiskar. Fråga inte. Vi gick till ett ställe som heter Tuggummi-väggen också. Ni kan nog lista ut själva vad det är för nåt! En vägg full med tuggummin. Ska visa kort snart. Sen så gick vi runt i lite affärer i downtown och jag köpte visst ett par Converse för 30 dollar. Helt okej liksom. Vi var galet trötta så vi återvände hem och kollade lite på tv istället innan vi somnade.
 
Måndag. Vi åkte bort till Space Needle och hade lite äventyr där, tog massa kort osv. Coolt! Sen gick vi till Olympic Park och tog ännu fler kort. Sweet! Vi hittade en restaurang som var helt sjukt god, Old Spagetti Factory hette den, pastaaaaa!! Supergott. Sen åkte vi hemåt och lekte med Ediths femåring som tyckte vi skulle börja kalla mig Elizabeth istället för Emilia för det är lättare att säga haha. Kan man låta bli att älska barn? Jaja, kommer inte ihåg om vi gjorde nåt igår kväll..tror inte det...flummade som vanligt antar jag!
 
Tisdag. Edith jobbade tidigt så jag låg kvar och sov. Vaknade av att hon kastade sig på mig. Tack för den liksom! Skypade lite med vår gemensamma kompis Malin också, skitkul. Vi lagade i alla fall brakfrukost med pannkakor, bacon, scrambled eggs, smoothie, apelsinjuice och grejer. Hur gott som helst! Fortfarande mätt haha. Sen gick vi och hämtade lillkillen från pre-school. Nu sover han middag och vi sjunger lite hehe. Men nu orkar jag inte skriva mer men vi hörs!

Grattis morfar!!

Grattis på 80-årsdagen morfar! Kan ju tyvärr inte vara med och fira er men jag hoppas du får en fantastisk födelsedag i alla fall och äter massa tårta. Jag tänker på dig här bortifrån! Kram!!
 
En liten bild från balen på mig, mormor och morfar också...

Alldeles för upptagen...

Sorry människor, jag har så himla mycket för mig hela tiden just nu. Jag är i Seattle, ute å busar hela dagarna men imon har jag förhoppningsvis lite tid över på förmiddagen så jag kan uppdatera er om vad jag har gjort sen sist. Jag lovar inget men ska göra mitt bästa! Jättejättejättetrött nu så vi ska alldeles strax sova men först blir det tandborstning! Heeeej

Nu blev det kvällen

Klockan är jättemycket och jag är trött. Ska verkligen försöka sova snart, jag har en lång dag framför mig imon...men väskan är packad och kameran ligger på laddning. Jag ska försöka gå upp i tid och blogga lite. För just nu är jag alldeles för trött för att berätta om senaste dagarna och nog finns det att berätta alltid! Vi hörs nån gång imon, kraaam!

Ångest..

Har shoppat alldeles för mycket det senaste. Och då menar jag verkligen alldeles för mycket. Helt galet mycket. Haha, jag som hade sparat så himla bra och varit riktigt duktig faktiskt. Söndag och idag och jag pajade alltihop. Blä. Jaja, har inte köpt något onödigt egentligen. Eller jo, massa kläder men jag kunde inte låta bli. Men ibland får man ju faktiskt unna sig! Har inte köpt nåt på jättelänge så nu var det allt dags. Nu behöver jag inte köpa mer på ett tag i alla fall. Eller? Jag har i alla fall köpt en ny resväska nu så jag kan ta mig till Seattle, och lite annat smått och gott. Ska försöka ta kort på allt imon. Var tvungen att köpa en helt ny uppsättning med smink också. Eller inte helt ny, men ny foundation, nytt puder och ny concealer för jag har blivit vinterblek nu ju och jag hade inget vintersmink med mig.. Kan ju inte se ut hur som helst när jag ska ut och turista i Seattle liksom haha. Så ja, nu har jag i alla fall köpt tillräckligt för ett tag. Måste samla på mig lite pengar nu igen så jag kan leeeva. Okej nu låter det som att jag är helt pank och så är verkligen inte fallet. Har typ 400 dollar på kortet fortfarande, och jag får ju 200 (som iofs kommer gå till Edith, är skyldig henne för SHM-konserten) till på fredag (aka imon) plus mina resepengar på det svenska kontot. Så jag behöver inte oroa mig egentligen haha...men ändå, det är min gamla penga-mani som kommer fram igen, som alltid när jag spenderar pengar. Noooog pratat om pengar.

Idag skickade jag iväg tjejerna till skolan, strök lite tvätt och stack iväg till gymmet för PT-lektion. Riktigt tufft pass idag (som vanligt iofs haha) och jag har redan träningsvärk i benen och magen. Men det var gött!! Sen hem och kasta i mig lite mat och sen så åkte jag och Simone iväg till Kohl's. Jag köpte en väska (som jag tror du kommer vilja sno från mig när jag kommer hem mamma), en kavaj, en Sverige-tröja woopwoop, ett par tofflor och alla hjärtans dag-presenter till tjejerna. Sen lunchade vi på Wendy's (typ som Burger King eller Donken). Jättehärlig dag! Sen så hem och fixa i ordning lite innan tjejerna kom hem igen. Mellanmål, läxor och lek. Middag och färdig vid halv sju idag. Då åkte jag iväg till Target för att fixa min resväska och så köpta jag mitt smink också, ny tvål och liknande hygienartiklar. Sen åkte jag till köpcentret med Victoria och köpte present till Z som fyller år imon, hela 10 år nu! Det blev två tröjor från deras favorit-affär Justice. Galen rea så de kostade bara 15 dollar haha. Vilket kap alltså. Sen så tog vi en fika på Starbucks. Åkte hemåt runt tio och sen dess har jag bara chillat. Nu har klockan sprungit iväg och jag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Så kan det gå. Måste sova nu! Imon är det vanlig dag förutom att det är alla hjärtans-dag och Zs födelsedag. Nevermind, det är ingen vanlig dag alls. Men ja, vi hörs imon för nu måste jag sova!!

Två dagars update

Trött som en gnu vill jag lova. Jättetrött verkligen, vet inte vart mina dagar tar vägen, tiden går så himla fort och jag hinner inte med. Måste sova!! 
 
Igår jobbade jag som vanligt på morgonen, sen åkte jag till gymmet vid typ 11 har jag för mig. Körde kondition och lite magträning. Tror inte jag gjorde nåt speciellt sen. Började jobba vid 14.30 igen, packade väskan och hämtade upp tjejerna från skolan 15.30. Då var det dags för squash igen! Sen hem, äta middag och sen var jag tvungen att jobba sent för K och E var tvungen att köpa bil. Tydligen finns inte den bil de ville ha så det blir en ny mini-van. Den kommer förhoppningsvis på torsdag eller fredag men vi får väl se. Så jag la tjejerna vid halv nio ungefär och sen kom K och E hem vid nio. Chill. 
 
Idag var det så jäkla segt att gå upp imorse vill jag lova...fy fan! Men jag gjorde det i alla fall! Fick iväg tjejerna till skolan och sen startade jag en maskin tvätt. K var tvungen att ha bilen så jag kunde inte åka till gymmet idag. Wäh! Får köra dubbelt så hårt imon istället (och det lär det bli...har PT imon ju). Så jag chillade mest här hemma, snackade lite med Eddie osv. Kul. Åkte och hämtade tjejerna vid 15.30 som vanilgt och vi åkte till gymnastiken där vi som vanligt mötte upp Simone och hennes tjejer. Alltid kul med lite sällskap. Sen hem, middag och leka. K hade nåt styrelsemöte och E jobbade sent så jag fick jobba över idag också, till klockan åtta ungefär. Då var det tack och hej och upp och kollapsa i sängen. Heeeelt sjukt trött nu.
 
Imon är det som sagt gym som gäller och sen ska jag och Simone iväg till en stor butikskedja som heter Kohl's. Hoppas kunna hitta lite fina kläder till vrakpris woopwoop. Får väl se. Jaja nu ska jag sova! Hörs :)
 
(Ska verkligen, verkligen försöka svara på alla mail imon. Sorry guys! Och skriva lite inlägg om två frågor jag har fått här på bloggen!)

Vilken härlig dag!

Ja, det var en riktigt bra och härlig dag idag. Superskönt väder med strålande sol och relativt varmt så det var fint med snön också (som för övrigt förmodligen kommer regna bort imon). Jag åkte ju iväg med Victoria förut, det blev inte bara lunch utan vi åkte iväg till ett ställe som heter Greenwich Avenue (tror jag) och det är en lång gata med massa affärer. Det är Zara och Urban Outfitters blandat med Michael Kors och Tiffany's så där finns det allt möjligt vill jag lova! Vi hittade nån affär som tydligen var oerhört exklusiv som hade massor med rea så där var vi en stund och brottades med alla andra och jag fick med mig ett svart party-linne och ett pannband (äntligen!!) ut därifrån. Sen hittade vi nån annan liten cool affär som hade lite svenska grejer, Cheap Monday. Det var lite coolt. Så där köpte jag ett vinrött linne/blusliknande grej och ett svart linne med texten; "New York City Bitch". Bara för att liksom. Sen så köpte jag ett svart linne/blusliknande grej med stenar och grejs på och en söt blommig topp från Urban Outfitters. Lovely! Köpte kanske lite för mycket men ibland får man unna sig! Men det var en härlig dag helt enkelt.
 
Åkte hem och vilade lite i nån timma innan jag åkte iväg med Simone till Darian där vi mötte upp Sarah (österrike) och Johanna (Tyskland) för en middag på Bodega, ett litet mysigt taco-ställe. Jättegott! Sen åkte vi hem till Sarah och kollade Grammy Awards som var lite av en besvikelse. Tur man hade så härligt sällskap, det blev många skratt under kvällen vill jag lova. Nu är jag supertrött så jag måste sova så jag orkar med ännu en jobbvecka. Imon är det vanligt jobb och tillbaka till verkligheten på gymmet. Och så ska jag tagga inför Seattle. Snart åker jag!!
 
FYI (vilket står för; for your information) så ligger jag efter i att svara på mina meddelanden/mail. Jag har den dumma ovanan att läsa mailen direkt när jag vaknar på morgonen när jag inte har tid att svara på dem eller knappt läser dem ordentligt ens vilket gör att ikonen försvinner och jag glömmer av dem. När jag sen kommer på det har jag oftast inte tid att svara vilket gör att de samlas på hög och jag orkar inte ta itu med dem. Men imon ska jag försöka beta av några i alla fall! Men ja, svaren kommer om än lite försenade...

Snöbilder

Här kommer snöbilderna jag lovade er förut!
 

VARFÖR KAN JAG ALDRIG SOVA LÄNGE LÄNGRE?!

Jag får krupp verkligen! Igår vaknade jag vid sju, lyckades somna om till halv nio men sen gick det inte längre. Idag samma sak, vaknade vid halv sju men somnade om till åtta. Seriöst?! Jag vill ju bara sova länge ju :( jag behöver ladda upp med den energin liksom!! Men inte då.

Jaja, igår var det ju "kaos" hosthost, på grund av all snö. Och visst, det har snöat en del (det går typ till knäna ungefär..kan visa bilder sen) men det har absolut inte varit sånt kaos som internet säger. Så ni kan vara lugna där hemma i Sverige. Men i alla fall, jag var alltså hemma i princip hela dagen för "man kunde inte ut och åka med bilen". Suck liksom. Men vid tre tog jag mig en promenad i det härliga vädret med snö och sol och gick till affären och införskaffade mig lite proviant (aka godis) så jag skulle klara av ännu en kväll hemma. Sen busade jag lite med tjejerna ute i snön. Skypade lite och sen var det middag med hela familjen. Fast K viskade till mig att inte äta så mycket, vi (jag och K asså) åkte iväg till en restaurang efteråt och smaskade i oss lite pizza och supergod efterrätt. Hehe..busigt! Sen hände inte så mycket resten av kvällen, jag njöt av mitt godis och kollade lite melodifestivalen bara. Chill chill!

Idag vet jag inte om jag kan köra än, har inte kollat, men det blir i alla fall inte NY. Synd, såg verkligen fram emot det. Menmen, så är det! Ska ta bussen in till mallet (om jag inte kan ta bilen då..) och luncha med Victoria och sen ska jag shoppa lite och sen ikväll ska jag kolla Grammy Awards med Simone och några andra tjejer. Kul! Men först; frukost!! Hörs senare :)

Kaotiska dagar

Woopwoop, igår så var det vanlig morgon sen skypade jag med Edith. Och gissa vad vi gjorde?! KÖPTE BILJETTER TILL SWEDISH HOUSE MAFIA I MADISON SQUARE GARDEN. Så jävla lycklig så ni anar inte. Eddie och jag, en helg i New York, vad kan gå fel? Så den första mars (vilket alltså kommer bli helgen efter min vecka hos henne haha..älskar när det tajmar så bra) så ska vi gå och dansa loss till våra svenska stjärnor. Och släng dig i väggen Friends Arena, Madison Square Garden är ju så galet mycket coolare. Så det så! I alla fall, sen började jag ju jobba vid tre igen, lagade mat till tjejerna, Z och S kom hem vid tio i fyra med skolbussen med Katie åkte direkt till dansen. Vi åt och väntade på att K skulle komma hem med bilen (hon hade nåt möte) så att jag skulle kunna köra S till dansen och hämta upp Katie. S dans började 17.15. 17.00 började jag ringa K men hon svarade såklart inte. Inte Espen heller. Så jag fick ringa deras abuela (mormor) och hon fick rycka ut. Dock tog det ju typ en kvart för henne att komma hit så hon var ju inte här förrän 17.35 och hade K precis ringt mig och bett om ursäkt, tydligen hade hon helt glömt av dansen. Suck. Så hon fick åka i ilfart och hämta Katie, S fick hoppa över dansen. K köpte med sig glass till allihop så vi fick en rätt mysig kväll till slut. Så kan det gå!
 
Idag började jag vid sju och såg att det var ovanligt ljust ute. Snö. Jippi. Snöstorm till och med. Ja stormen Nemo har ju varit här och busat hela dagen, det har snöat sjukt mycket. Tror det är typ 40-50 centimeter just nu och det snöar fortfarande...så jag fick i alla fall iväg tjejerna till skolan i tid och kunde sen chilla lite tills jag började igen vid halv två. Var inte på gymmet för jag ville inte köra i stormen faktiskt..Tjejerna släpptes tidigare från skolan pga snön så de var hemma vid halv två. Z och S åkte iväg på play dates hos andra kompisar och Katie fick hit en annan kompis. Han var lite speciell och ville bara leka själv så jag lekte med Katie istället. Jaja. Sen lagade jag mat vid halv sex och vi åt hela familjen runt sex. Sen var jag ledig i en timma typ innan jag var tvungen att börja igen, K och E hade nån fest de blev spontant inbjudna till. Så jag började halv åtta och då kollade vi lite på TV innan det var läggdags redan klockan åtta på order av K. Z var inte så glad för det och med hennes attityd så blev det ett litet kvällsbråk sådär. Så blir det ibland! S och Katie somnade i alla fall runt nio och Z låg och tjurade så jag lämnade henne åt hennes öde haha. Sen dess har jag snackat med lite kompisar på facebook och kollat lite serier och liknande. Är sjukt glad för att vi har fått behålla strömmen, alla trodde att den skulle försvinna men än så länge verkar vi ha klarat oss. Och lite mysigt är det ju ändå med all snö...det måste till och med jag erkänna. Så länge den försvinner snart och fort! Sitter fortfarande uppe och väntar på att K och E ska komma hem vill inte gå och lägga mig innan dess om nån av tjejerna skulle vakna..så jag får hålla mig vaken lite till med ett avsnitt av Glee. Sen ska jag SOVA!

Skärpning!

Förlåt, jag ska verkligen skärpa mig! Måste börja skriva oftare igen..men det händer så himla mycket hela tiden och jag är alltid så galet trött på kvällarna så jag har inte energin för att skriva. Skriver lite snabbt nu innan mina ögonlock faller ihop.
 
I måndags var det vanlig jobbdag, inga konstigheter. Gymmade mellan mina jobbpass. Men för övrigt en helt vanlig dag. Tjejerna hade squash och sen var det läxor. Nemas problemas. Igår var det också en vanlig jobbdag, inga konstigheter alls egentligen. Börjar verkligen få in alla rutiner så jag inte ens tänker på det längre numera. Allt bara flyter på liksom. Igår var det gymnastik som gällde och Simones tjejer har gymnastik samtidigt så då hade jag lite sällskap när de tränade, det var härligt! K hade ett event på kvällen och E var tvungen att jobba över så jag jobbade ända till klockan nio, så det var jag som nattade tjejerna vilket gick bra som vanligt. Sen skypade jag med Eddie, planerade vår vecka tillsammans. Kommer bli så jävla grymt! Jaja, idag så har det varit en relativt vanlig dag också...skickade iväg tjejerna till skolan, var tvungen att köra K till friören så jag kunde ha bilen och va på gymmet tio när min träning började. Kvart i tio ringer K och säger att jag måste köra henne från frisören till tåget. Jippi. Så därför blev jag sen till min träning...menmen, sånt händer! Körde på som fan, det var galet jobbigt idag, mest benträning men nästa vecka blir det magträning. Blä. Men välbehövligt...i alla fall, när jag var klar på gymmet åkte jag och lunchade med Victoria, Molly och Ida. Trevligt! Men hur sköna de svenska tjejerna än är så vill jag träffa mer människor som inte är från Sverige (helst amerikaner) som jag kan hänga med, jag är ju som sagt inte här för att träffa svenskar och prata svenska även om det såklart också är jätteskönt och jättekul ibland. Men jag ska verkligen försöka hitta fler amerikaner! Tråkigt nog gick min tyska vän Charlotte in i rematch idag...så jag får hitta en ny tysk att hänga med haha. Jaja, sen hämtade jag upp tjejerna från skolan tidigt idag för de skulle ha en privat squash-lektion med en av tränarna där. Så det var träning mellan tre och fyra och då kunde jag ju chilla. Härligt. Sen hem, byta kläder på Z, lämna S och Katie hemma med mormorn som kom på spontant besök och köra Z till fotbollen, hämta K och åka hem. Laga mat, diska, läxor, leka och sen klart. Pust. Sen blev det skype med Almis igen. Tänkte vänta på att Eddie slutar men det har blivit alldeles för sent nu. Vi hörs SNART igen kompisar! Kram

Trött tjej over here

Ja herregud. Vaknade runt sju som vanligt eftersom jag är så van vid det, somnade om och vaknade runt elva. Gött! Så då bar det av mot en irländsk pub här i närheten där jag träffade alla andra au pair-tjejer. Jättetrevligt, massor med nya människor och god mat. Var där i ett par timmar innan jag åkte till köpcentret och strosade runt lite. Köpte dock bara en bok, den sista i serien om Anastasia Steele och Christian Grey. Fifty Shades Freed tror jag den hette. Har ju snart läst klart andra boken, sjukt bra serie. Sen åkte jag hem och slappade i ett par timmar innan Super Bowl började. Bara för att alla (utom K) hejade på 49ers så var jag tvungen att heja på Ravens. Vilka vann?! Ravens såklart. Underbart! Det var en rolig grej, även om det för mig mest var en vanlig amerikansk fotbollsmatch. Tjejerna blev ju dock extremt hyper av alldeles för mycket socker...tänker försöka hålla ner på det denna veckan i alla fall! Efter matchen skypade jag med Almis som tydligen hade suttit uppe och kollat, haha. Men nu måste jag sova, imon börjar det hårda livet och jobbet igen. Yippeyyy!

Mätt som ett as

Ja herregud. Jag gillar helger.
 
Så vad hände igår då efter mitt äventyr under dagen? Jo, Katie och Z kom hem från skolan vid 15.50 så då lekte vi lite, pysslade, åt mellanmål och chillade. S kom hem från sin kompis vid 17.30 ungefär å då blev det middag. Sen kom E hem vid 18.30 så jag fick sluta tidigare. Skönt! Katie fick ett utbrott för att jag "hade lovat att köpa pokemon-kort till henne" vilket jag inte hade gjort (inte lovat det heller. Suck). Tårarna sprutade men jag kunde ju inte göra så mycket så jag lät henne gråta av sig. Nån halvtimma senare hade hon typ glömt av varför hon var så ledsen så då var det bra igen. Tänk om man själv kunde glömma allt lika snabbt som barn gör det! Jaja, efter jobbet så åkte jag till California Pizza Kitchen för lite middag tillsammans med Victoria, Charlotte, Molly och en ny svensk tjej som heter Ida. Sjukt gott och sjukt rolig kväll med mycket skratt! Härligt. Blev dock inte så sent vilket var skönt. Var hemma typ vid halv elva tror jag. Tur det, för imorse skulle jag ju upp och jobba igen.
 
Var tvungen att hoppa in extra denna lördagen också för mina värdföräldrar skulle iväg och kolla på ny bil. De bad mig jobba några timmar. För mig betyder det typ tre-fyra timmar. Jag jobbade från åtta till fyra. Var inte riktigt beredd på det så det var långa timmar vill jag lova. SÅ skönt att jag är ledig imon. Eller ledig och ledig. Men det tar vi sen! Utbrott från Katie idag också, kommer inte ens ihåg varför...så det var sprutande tårar i typ en timma idag också men det var bara att ignorera henne igen. Har märkt att hon försöker använda sina tårar till att få som hon vill men det går ju inte så min strategi är helt enkelt att inte ge henne någon som helst uppmärksamhet när hon gråter vilket verkar funka hittills, hon kommer alltid tillbaka när hon är färdig och då är det i princip glömt om man behandlar henne som vanligt. Jaja, tjejerna gjorde i alla fall en väldig massa shower för mig, vi målade, de lekte med sina leksaker vilket gav mig tid till att sitta och läsa lite och slappna av. Så skönt med stora tjejer som sköter sig själva och iom att det är helg så hade jag inget att förbereda, städa undan eller liknande. Gött! Så vid fyra var E och K tillbaka och jag fick slappna av i typ två timmar innan hela familjen (jag också) åkte iväg till en japansk restaurang för att fira K som fyllde år i tisdags. Ni vet, en sån där restaurang där de lagar maten framför dig, sjukt coolt. Och huuuuur gott som helst, åt tills jag dog typ. Fick inte ner en bit till och då berättar de att vi skulle vidare till ett glass-café. Fuck liksom. Men det gick det med och jag fick ner några skedar glass. Herregud så gott! Sen åkte vi hemåt vid nio, tjejerna var ju tvunga att gå och lägga sig. Så sen dess har jag (som den nörd jag är) kollat Melodifestivalen på svtplay. Underbart. Inga speciella låtar, men OJ vad Danny är snygg. Dör lite faktiskt. Haha, galet ändå. 
 
Imon ska jag på au pair-möte vid 12.30 ungefär, vi ska till nån pub och äta typ. Kan ju bli kul eller nåt. Sen ska jag vidare hem och slappa lite innan det är dags för Super Bowl Sunday. Det blir match-tröjor, chips, popcorn, buffalo chicken wings, beer (för E), massor med läsk för oss andra, osv osv. Aaa det ska bli nice! Det blir förhoppningsvis roligt, om jag inte är för trött. Nu är jag i alla fall galet trött så jag måste sova! Hörs :)
 
Btw, tack så mycket för chokladen mormor och Bjarne!! Fick paketet idag, välbehövligt. Nu ska jag, trots att jag är överdrivet mätt och att jag precis ska sova, äta en rad Marabou. Tack!!

"Att göra"-lista

1. Åka till San Diego
2. Åka till LA
3. Åka till San Fransisco
4. Åka till New York igen (Bor ju här nu xD)
5. Åka till Seattle (om två veckor!!)
6. Åka till Vancouver (också om två veckor!!)
7. Se Niagarafallen
8. Åka till Grand Canyon
9. Skaffa mig en bra bränna (hade ju det, men får skaffa en ny i sommar!)
10. Gå på en riktig amerikansk dejt
11. Ta amerikanskt körkort (två stycken till och med!)
12. Gå på en amerikansk fotbolls-match
13. Gå på en baseball-match
14. Gå på en basket-match
15. Gå på en NHL-match, helst New York Rangers (har ju biljetter, i april smäller det, woopwoop)
16. Åka till Las Vegas
17. Shoppa ordentligt
18. Fira amerikansk Halloween
19. Äta en riktig Thanksgiving-middag
20. Gå på Broadway-musikal
21. Gå på någon TV-inspelning
22. Besöka någon nöjespark
23. Åka till Washington
24. Åka till Boston
25. Åka till Montreal
26. Åka till Jersey Shore
27. Träffa någon riktigt känd person
28. Fira en amerikansk alla hjärtans-dag
29. Åka upp i Empire State Building
30. Frihetsgudinnan
 
Den nya och uppdaterade listan. Har en hel massa saker jag ska hinna göra men oj vad kul det ska bli! Mestadels resor men det är så det ska va! Vill ju se allt jag kan när jag ändå är här liksom :)

Stoppad av polisen!!

Ännu en grej att stryka från min "att göra innan jag åker hem igen"-lista. Jag blev stoppad av polisen idag på vägen till gymmet. Körde visst lite för fort..men inte så fort ändå, jag körde i exakt samma fart som alla andra men bara för att jag är ung och tjej så stoppade han såklart mig. Så jag fick visa körkort och registreringsbevis men sen (förmodligen för att jag är så söt..hahaha) så släppte han mig utan böter med bara en varning. Tur för mig!! Haha jag höll på att skita på mig typ, har ju aldrig blivit stoppad innan så det var skitläskigt ju! Överlevde som tur var. K blev irriterad för att de hade stannat just mig men som sagt, förmodligen bara för att jag är ung och tjej (tydligen brukar de göra så..). Men men, ingen skada skedd! Så sen åkte jag ju då till gymmet och hade lektion med min PT. Gick inget bra idag. Orkade typ ingenting och det kändes blä. Men jag gjorde det i alla fall, det är det som räknas.
 
BTW, jag bokade mina biljetter till Seattle igår!!! Så jävla nice :D den 16:e februari åker jag över till världens bästa Edith :D :D :D hur glad som helst!! Bara två veckor kvar...så underbart att få kramas lite med min fina vän :)
 

My year in the USA

Mitt namn är Emilia och jag är en 19-årig tjej som har varit här i USA som au pair i lite mer än fyra månader. Först bodde jag i Tucson, Arizona och tog hand om tvillingar som var 1 månad gamla när jag började men nu i årsskiftet flyttade jag norrut till Stamford, Connecticut som ligger ungefär 45 minuter från New York. Här tar jag hand om tre fantastiska tjejer som är 5, 7 och 9 år gamla.

RSS 2.0